Blendtec Classic 575 Black -tehosekoitin | RamiKlubi

Blendtec Classic 575 Black -tehosekoitin

Tuotetunnus (SKU): DIF-11718-1 Osastot: ,

Kuvaus

SEURAAVA ERÄ TUOTETTA SAAPUU ARVIOLTA VKO 24!

Blendtec Classic 575 yhdistää ammattimaisen voiman ja uskomattoman monipuolisuuden. Se on todellinen all-in-one-laite. Esiohjelmoidut ohjelmat tekevät smoothien, salsojen ja kuumien keittojen valmistamisesta helpompaa kuin koskaan. Blendtecin laadun ansiosta sillä on 8 vuoden takuu.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ
Classic 575 blenderin runko
BPA-vapaa FourSide -kannu, jossa on lisäysaukolla ja korkilla varustettu kansi
Suomenkielinen Blendtec Omistajan Opas

VALMIIT OHJELMAT
Kopioi lempismoothiebaarisi reseptit ja valmista ne kotona! Blendtec Classic 575:ssä on esiohjelmoitu smoothie-asetus, jolla teet täydellisiä smoothieita joka kerta. Puhdistus hoituu helposti ja vaivattomasti puhdistusohjelmalla.

AJASTUSTOIMINTO
Blenctec 575:ssa on kaksi valmista ajastusta (60 s ja 90 s), jotka vapauttavat kätesi tekemään muita keittiöaskareita samalla kun Blendtecisi on töissä. Voit valmistaa reseptejä keitoista ja leipätaikinoista aina jäätelöön. Painat vain 60 tai 90 sekunnin painiketta, ja blenderisi tekee loput.

VIISI NOPEUTTA JA PULSSI
Blendtec Classic 575:ssa on viisi manuaalista, nousevaa nopeutta, jotka antavat mahdollisuuden kustomoida blendauksesi. Jokainen teho sekoittaa 50 sekuntia. Valitse itsellesi sopivin sekoitusteho viidestä 50-sekunnin asetuksesta tai ota kaikki tehot irti Pulssi-toiminnolla.