Ramirent mies

Miksi ostaa, kun voit vuokrata?

5 syytä vuokrata:

  1. Säästät rahaa ja aikaa, kun koneen varastoinnista, huollosta ja korjauksesta huolehditaan puolestasi.
  2. Saat käyttöösi nykyaikaiset ja turvalliset laitteet haluamaksesi ajaksi.
  3. Saat koneen käyttöopastuksen vuokrauksen yhteydessä.
  4. Työ sujuu tehokkaasti ja turvallisesti, kun käytössäsi ovat modernit ja tehokkaat laitteet.
  5. Vähennät ympäristökuormitusta käyttäessäsi vuokralaitteita.

Kun ostat uuden koneen tai laitteen, et voi katsoa vain laitteen hankintahintaa. Ne täytyy varastoida, tarkastaa säännöllisesti, huoltaa ja korjata, jotta ne pysyvät turvallisessa käyttökunnossa. Kaikki tämä vie rahaa ja aikaa. Vanhempien, hitaampien ja usein epäluotettavampien laitteiden käyttö on myös tehokkuuskysymys: nykyaikaisilla työvälineillä työ tulee tehtyä nopeammin ja laadukkaammin.

Vuokraamalla koneet ja laitteet omistamisen sijaan voit välttää kaikki nämä haasteet ja kulut. Luotettava konevuokraamo pystyy tarjoamaan suurten ja pienten rakennusalan yritysten käyttöön niiden tarvitsemat koneet ja laitteet halutuksi ajaksi. Konevuokraamo varmistaa, että laitteet ovat aina käyttökunnossa ja että niitä voi käyttää turvallisesti. Se pitää huolta koneiden päivityksestä, jolloin asiakas voi valita aina modernin ja tehokkaan laitteen, joka sopii juuri hänen tarpeisiinsa. Parhaimmillaan konevuokraamot, kuten Ramirent, kouluttavat käyttäjät, jotta koneiden käyttö sujuu oikealla tavalla turvallisesti ja tehokkaasti.

Vuokraaminen on myös kestävä valinta. Koneita vuokraamalla siirrytään perinteisestä ”take-make-waste”-mallista kohti yleistyvää kiertotalouden ajattelumallia. Ympäristökuormitus vähenee, kun koneita ja laitteita jaetaan useiden käyttäjien kesken.

Eikö kuulostakin hyvältä?

Shopping Cart