Ajankohtaista

Lue uusin RamiSanomat

Asiakaslehtemme uusin numero on ilmestynyt. Pääjutussa ja RamiSanomien muissakin artikkeleissa pohdimme rakennusalan roolia ilmastonmuutoksen torjumisessa. Muita aiheita ovat mm. rakennusalan näkymät, sähköautot tuotantokäytössä sekä seurattavana työmaana Metsä Fibren biotuotetehdas Kemissä. Hae omasi lähimmästä vuokraamosta tai lue digiversiona.

Lue lisää

Roosa nauha keräys on käynnissä

Syöpien vastaista työtä edistävä Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön suurin yksityinen tukija ja Suomen arvostetuin lahjoituskohde. Roosa nauha -keräyksellä on kerätty varoja rinta- ja gynekologisten syöpien tutkimukselle Suomessa jo vuodesta 2003. Syksystä 2020 alkaen keräys laajeni ja siitä tuetaan syöpätutkimusta yleisemmin.

Lue lisää
Kun ostat uuden koneen tai laitteen, et voi katsoa vain laitteen hankintahintaa. Ne täytyy varastoida, tarkastaa säännöllisesti, huoltaa ja korjata, jotta ne pysyvät turvallisessa käyttökunnossa. Kaikki tämä vie rahaa ja aikaa.

Klubilaiset mukana 2022 Jääkiekon MM-matkalla!

Kiitos kaikille Jääkiekko MM-matka-arvontaan osallistujille! 

Arvonta on suoritettu, ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.  Meillä on 18 klubilaisen joukkue valmiina kannustamaan Suomen Leijoniä voittoon rakasta naapurimaatamme Ruotsia vastaan. Ottelu järjestetään Tampereen uudella Nokia Areenalla keskiviikkona 18.5.2022. Ottelu alkaa klo 20:20. 

2022 Jääkiekon MM-otteluohjelmaan voit tutustua tästä linkistä

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
Kisat käynnissä!

2022 Jääkiekon MM-kilpailukello käy! Kisat starttavat pian! 

Shopping Cart